boktan bünyem.



geçen yine dediler,"niye yazmıyosun artık??" diye."içimden gelmiyo be hacı" dedim.halbuse hayır,doğru zamanı bekliyordum.bak geldi işte.tam finallerimin bi hafta öncesinde yazacağım tuttu.benim bünye öyle çünki,nerde boktan bi iş var ,ve nerde bu boktan bi iş için olabilecek en boktan zaman var gider onu bulur.
misal,pazartesi günü kol gibi bi fizik finali beni beklediği halde,ben hala feysbukta millet yılbaşında neetmiş nerye gitmiş ne giymiş ne içmiş zart zurt merakımdan saatlerce bu profil benim o profil senin geziyorum.yok efendim ne biliyim ayy şu kız güzelmiş bu çocuk hoşmuş diye gidiyorum hiç tanımadığım insanların profiline giriyorum.sonra da bi bakıyorum uykum gelmiş."yarın çalışırım yau"şeklinde bi cümle beliriyo beynimde.bi kararsızlık evresi ardından sonuç hep aynı. vurup kafayı yatıyorum.(bu dünyada yalnız değilim,biliyorum.)tabi sonrasında sınav notlarım git gide sıfıra yaklaşıyo.
feysbukun kurucuları!!!! allah bin belanızı versin e mi?benim iki dersten kalmama neden oldunuz.geberin itoolu itler.
-böyle bol atarlı bi ısınma yazısı oldu,kısmet (gossipse girl) belki devamı gelmez,belki de ikinci dönem finallerden önce falan yine yazasım tutar bilemiyorum.löl.-
-şu hemen yukarda gördüğünüz karikatür var ya ben ona aşığım olum işte,bildiğin aşık böyle.görünce heycanlanmalısından-
-wod-


yazı bitti ama napsam şimdi kaydet??hepsini silmece??? kaydı yayınla???lan çok kararsızım.

basıyorum turuncu zopçuğa.

ve bastım.

(bastım dediğim zaman basmışsam nası " bastım" yazabildim ki?? hepsi yalan lan.öperim.)

3 feedback:

dzgndrtyzl dedi ki...

adriana lima halt etmiş! peheh.. :D

brakulla dedi ki...

bohum

Adsız dedi ki...

bayaca da iyimsi gibi olmuş(yorumun çikinliği:D)

Yorum Gönder