animatör sevmeyen bünye.

Bu hayatta en sinir olduğum insan türü,kendine meslek olarak animatörlüğü seçmiş olanlardır.Onlar artık farklı bi tür,zira kendileri insan olmanın birinci şartını ,yani düşünerek hareket etme yetisini,yerine getirmiyorlar.Hareketlerine herhangi bi anlam yüklemek mümkün değil,bir anları diğerine uymuyor ve de önceden ne yapacaklarını kestirmek çok zor.

Korkuyor muyum?Evet,hemde çok.Ben bir animatör mağduruyum.

Genelde yaz tatile ailemle giderim.Hayır,ben yaz tatile hep ailemle giderim!Ne kadar berbat bi durum olduğu üzerinde çok fazla konuşmama gerek yok.Zira bu blogun okuyucularının yaş ortalaması hemen hemen bu durumdan şikayetçi olan insanların yaşına denk gelmekte.Neyse efendim,ailem ile gittiğim tatillerde en büyük sorunum,arkadaş edinmektir.Normal hayatta hiç belli etmiyorum belki ama içten içten çekingen bi insanım,birisi benle tanışmazsa hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı bilsem bile herhangi bi girişimde bulunmam.Durum böyle olunca bir yanda Alman ve Türk insanlarının füzyonu gerçekleşirken,insanlar kahkahalarla gülerken;ben tüm tatilim boyunca kös kös bi köşede güneşlenirim ya da ne biliyim tavla falan oynarım.

Bu yaz bu şekilde olmadı.Neden mi?Çünki kendini çook akıllı sanan annem beni baş(!) animatöre emanet etti.İyice tembih etti "nerde ne oyun varsa kızımı hepsine sok" dedi.İyi bok yedi!

Ee zaten gün boyunca bi aktiviteler bi kaynaşmalar falan var.(kaynaşma dediysem,almanlar ve fransızlar kaynaşıyor,zira orada hiç Türk yok,bi biz varız.-işin garibi ingilizce bilen de çok az-) Tabi annemin tembihlemesi üzerine bu psikopat animatör beni her aktiviteye dahil etti,sağolsun(!).Utanmasa mini club da kum boyaması bile yaptıracaktı!!!

Ama geçti artık bitti!evimde pc min başındayım.Tek sorunum son iki gün içinde domuz gibi enseli alman heriflerle yaptığım sayısız plaj voleybolu maçında her iki bileğimi de burkmam!Beni tanıyan bilir,öyle aman aman spor yapan bi insan değilim.Lanet olsun,ben spor yapmam ki!Zaten benim ellerim ve ayaklarım aynı organizasyon içinde uyumlu bi şekilde hareket edemez !!!Sakatlanmadan oynayabilmem mucize olurdu.(fotodakiler gibi oynamak isterdi bu gönül!)

Öyle ya da böyle 09 yaz tatili benim için bitmiştir.Hadi artık okul açıllsın.Calculus ister bu bünye!

Çok öperim,wod

hayat ne güzel
vapurlar falan
...

6 feedback:

dzgndrtyzl dedi ki...

üniversitelere animatörlük diye bölüm açılsın! bu insanlar bu işin tekniğini, yolunu yordamını öğrensin! :D

Winds Of Doom dedi ki...

eğitim şart!:D

dzgndrtyzl dedi ki...

tabii ki.. ayrıca bir isteğim daha var. anneler kafanızdaki "oğlumu/kızımı aktivite yapmaya zorlayayım. istemese bile bişilerle uğraşsın. gurur duyayım." düşüncesinden kurtulun artık. lütfen. :D

maça kızı dedi ki...

insanlar genelde kafa dinlemek gülüp eğlenmek için tatile gider ama seninki tatil mi işkence mi belli olmamış. dönmüşsün hadi gözün aydın:)

Fatih Topak dedi ki...

hayat ne güzel lan
martılar falan
...

orjinali budur('allrightsreserved by berktongucproduction'), lütfen :D

Winds Of Doom dedi ki...

saygılar berk tonguç'a(bebişim)!!!!!!

Yorum Gönder